За нас


Корона мото е български производител на мотоциклетни облекла. Собственик на фирмата и човекът, който е отговорен за нашите модели и концепция, е Слави Маринов.

Корона мото е семеен бизнес. Тридесет години ежедневно конструираме и изработваме мотоциклетни облекла и индивидуални модели за нашите клиенти, еволюираме и оптимизираме конструкцията на дрехите. Хилядите мотоциклетни облекла, реализирани на българския и европейския пазар, са капитала, който сме натрупали през годините, и който в бъдеще ще споделяме с клиентите си!

Всеки модел дава уникална индивидуалност на притежателя си, а ние знаем как да накараме всеки да се почувства специален!

Текстилът на облеклата CoronaTex 600D е изработен по поръчка за фирмата ни. Отличава се с висока гъстота на сплитката и дишаща промазка, които осигуряват висока влаго- и ветроустойчивост на тъканта. В облеклата се използват най-високото качество японски ципове YKK, италиански конци, евросертифицирани италиански протектори SafeTech и изключително здрав антисептичен български хастар. Corona Moto Ви дава всичко това!

Най-новите продукти