Защо да изберем CoronaMoto ?


Каква трябва да е мото екипировката?

 

Мотоциклетните облекла CoronaMoto са специално проектирани за управление на мотоциклет. При висока скорост и при различни метеорологични условия, те осигуряват комфорт и надеждност.

Ето основните разлики при мотоциклетни облекла, които открихме в опита си и приложихме в нашите облекла:

  1. Мотоциклетното яке трябва плътно да приляга към гърдите. Ако това не е така, при висока скорост якето се издува и създава неприятно усещане. Затова, ако имате чувството че якето Ви е тясно в гърдите, не се безпокойте – помислили сме за Вашата сигурност и комфорт!
  2. Мотоциклетното яке е късо отпред и дълго отзад, за да предпазва кръста Ви, докато карате.
  3. Добре е да се снабдите с качествени протектори за лактите и гърба
  4. Якето трябва да има цип на кръста, за връзка с панталона
  5. Ръкава на дрехата трябва да е с подходяща ширина и прикрепен към дрехата, така че при хващане на кормилото да не се измества.
  6. Мотоциклетния панталон трябва да е широк в ханша и бедрото, да е с качествени протектори на коленете, цип в талията и крив крачол, за да Ви бъде удобно, докато сте върху мотоциклета.

 

Материали и изработка

 

Мотоциклетните облекла CoronaMoto са с конструкция, оптимизирана през последните тридесет години.

Текстилът на облеклата CoronaTex 600D е изработен по поръчка за фирмата ни. Отличава се с висока гъстота на сплитката и дишаща промазка, които осигуряват висока влаго- и ветроустойчивост на тъканта.

В облеклата се използват най-високото качество японски ципове YKK, италиански конци, евросертифицирани италиански протектори SafeTech и изключително здрав антисептичен български хастар.

 

CoronaMoto Ви дава всичко това! Пазарувайте нашите облекла ТУК.